Je Plus Magazine abonnement opzeggen? Met garantie! (2023)

Plus Magazine opzeggen werkt als volgt

Plus Magazine opzeggen

Als je geabonneerd bent op Plus Magazine, ontvang je dit tijdschrift meermaals per jaar d in de brievenbus. Voorheen las je het blad mogelijk altijd trouw, maar misschien is dit de laatste tijd minder vaak het geval. Mogelijk belandt Plus Magazine tegenwoordig zelfs wel ongelezen bij het oud papier. Zonde, want je maakt er dan onnodige kosten voor. In dat geval kun je Plus Magazine opzeggen. Heb je geen idee hoe dit in zijn werk gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vertellen wij je namelijk hoe Plus Magazine opzeggen in zijn werk gaat en waar je rekening mee moet houden bij het opzeggen.


Op deze pagina
Contactgegevens van Plus MagazineHet blad Plus MagazineAbonnementsvormenPlus Magazine opzeggen: hier moet je rekening mee houdenOpzegtermijn Plus MagazineKan ik een automatische incasso blokkeren of terugboeken?Beëindig jouw abonnement binnen 14 dagenPlus Magazine abonnement wordt automatisch verlengdZo kun je jouw abonnement op Plus Magazine opzeggenOnze ervaringen met Plus MagazineKlanttevredenheid van onze opzeggersWat opzeggers zeggen over het opzeggen bij Plus MagazineVeelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Plus Magazine

Naam Roularta Media Nederland B.V. t.a.v. Klantenservice
Adres Postbus 44
Postcode 3740 AA
Plaats Baarn
Kamer van Koophandel 32055487
Telefoonnummer 088 - 4350 800

Het blad Plus Magazine

Plus Magazine is een veelzijdig blad over allerlei verschillende (alledaagse) zaken. Maandelijks verschijnen rond de 200 pagina's aan informatie over de vaste onderwerpen:

 • Geld & recht over vrijwel alles waarmee je te maken krijgt op financieel en juridisch vlak
 • Gezondheidtips om gezond te leven
 • Mens & samenlevingwelke mutaties treden er op in onze maatschappij
 • Lifestyle, cultuur & reizeninformatie over bezienswaardigheden en trips
 • Vaste items van Koos Postema, Yvonne Kroonenberg en Bram Bakker
 • Puzzels

Abonnementsvormen

Wanneer je een abonnement op Plus Magazine wilt nemen, bepaal je zelf grotendeels hoe jouw abonnement eruit ziet. Je kunt namelijk uit verschillende abonnementsvormen kiezen. Hieronder zetten we de opties op een rijtje, zodat je het abonnement kunt kiezen dat het beste bij je past:

 • Jaarabonnement
 • Kwartaalabonnement
 • +Gezond
 • Plus Puzzels

Plus Magazine opzeggen: hier moet je rekening mee houden

Wie denkt dat hij zijn abonnement op Plus Magazine zonder slag of stoot op kan zeggen, heeft het mis. Je krijgt namelijk te maken met een aantal voorwaarden. Deze zijn niet nieuw, want hier ben je bij het aangaan van het abonnement zelf mee akkoord gegaan. Om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan, zetten wij hier een aantal belangrijke zaken op een rijtje om rekening mee te houden bij Plus Magazine opzeggen.

(Video) Wanneer kan ik mijn abonnement of lidmaatschap opzeggen?

Opzegtermijn Plus Magazine

Wil je jouw Plus Magazine abonnement opzeggen? Dan moet je de uitgever minimaal zes weken voor afloop van de periode waarvoor betaald is, informeren. Dit lijkt in strijd met de Wet Van Dam, die bepaalt dat er een opzegtermijn van 1 maand geldt na het eerste jaar. Bij Plus Magazine gaat dit dus enigszins anders in zijn werk. Wil je Plus Magazine opzeggen? Houd hier dan rekening mee. Zodoende voorkom je dat je jouw abonnement te laat opzegt, waardoor het abonnement automatisch verlengd wordt.

Kan ik een automatische incasso blokkeren of terugboeken?

Wanneer je jouw Plus Magazine abonnement hebt opgezegd, denk je mogelijk dat er geen geld meer van jouw rekening wordt afgeschreven voor dit tijdschrift. Als het erg lang duurt voordat je deze bevestiging ontvangt, kun je de bank verzoeken om de automatische incasso aan Plus Magazine te blokkeren. Denk niet dat jouw betalingsverplichting hiermee komt te vervallen, want dat is niet het geval. Dit gebeurt pas nadat Plus Magazine jouw opzegging bevestigd heeft.Heeft Plus Magazine jouw opzegging bevestigd, maar wordt er toch nog geld afgeschreven? Dan kan het zijn dat de opzegging en automatische incasso elkaar gekruist hebben. In dat geval kun je het geld terug laten boeken, ook wel storneren genoemd. Dit kan tot 56 dagen nadat het geld van jouw rekening is afgeschreven. Tegenwoordig kun je vaak makkelijk en snel een verzoek tot storneren indienen via de online omgeving van jouw bank.

Beëindig jouw abonnement binnen 14 dagen

Ben je recent ingegaan op een aanbieding van Plus Magazine? Dan ben je voor een bepaalde tijd een abonnement aangegaan. Wanneer je spijt hebt van jouw beslissing, kun je het abonnement mogelijk nog beëindigen zonder dat je hoeft te wachten tot de actieperiode ten einde loopt. Dankzij het herroepingsrecht kun je jouw abonnement namelijk binnen 14 dagen annuleren. Dit kan zonder opgaaf van reden en bovendien zijn er geen kosten aan verbonden. Heb je al één of meerdere uitgaven ontvangen nadat je jouw abonnement hebt afgesloten? Dan betaal je alleen voor deze nummers. De rest van de kosten blijven je bespaard.

Plus Magazine abonnement wordt automatisch verlengd

Een Plus Magazine abonnement ga je altijd aan voor een bepaalde periode. Wanneer deze periode ten einde loopt en jij niets van je hebt laten horen, verlengt Plus Magazine jouw abonnement automatisch. Hiervan hoeven zij jou niet op de hoogte te brengen. Na een automatische verlenging wordt jouw abonnement direct omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment kun je op ieder gewenst moment Plus Magazine opzeggen. Jouw abonnement stopt niet direct, maar pas na afloop van de opzegtermijn. In tegenstelling tot veel andere tijdschriften en (dag)bladen is de opzegtermijn van Plus Magazine 6 weken in plaats van 1 maand.

Zo kun je jouw abonnement op Plus Magazine opzeggen

Wil je het tijdschrift Plus Magazine niet langer ontvangen? Dan moet je jouw abonnement beëindigen. Gelukkig heeft opzeggen niet bijzonder veel voeten in de aarde. Dit komt vooral doordat er verschillende manieren zijn om jouw abonnement stop te zetten. Plus Magazine opzeggen kan namelijk telefonisch, per post en online. Hieronder leggen we je uit hoe iedere manier van Plus Magazine opzeggen in zijn werk gaat..

 1. Stopzetten door te bellen met Plus Magazine

 2. Plus Magazine adviseert mensen die hun abonnement willen beëindigen telefonisch contact op te nemen. De medewerker die je dan aan de lijn krijgt, kan jouw opzegging dan namelijk direct in het systeem verwerken. Het tijdschrift is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 088 - 4350 800. Telefonisch Plus Magazine opzeggen heeft wel een aantal nadelen. Zo kun je te maken krijgen met wachttijd. Daarnaast zal de medewerker die je aan de lijn krijgt je proberen over te halen jouw abonnement niet op te zeggen.
 3. Verstuur jouw opzegbrief per post

 4. Naast telefonisch opzeggen kun je jouw abonnement op Plus Magazine opzeggen door een opzegbrief per post te versturen. Adresseer deze brief aan Roularta Media Nederland B.V. t.a.v. Klantenservice, Postbus 44, 3740 AA Baarn. Verstuur jouw voorbeeld opzegbrief pas als je zeker weet dat deze de juiste informatie bevat. Plus Magazine heeft niet alleen jouw naam, adres, postcode en woonplaats nodig, maar ook jouw rekening- en abonneenummer. Wanneer er gegevens ontbreken, kan het tijdschrift jouw opzegging niet op de juiste manier verwerken.
 5. Online via ‘Beheer mijn abonnement’ op abonneeplein

 6. Wil je liever niet bellen en vind je het te veel moeite om een opzegbrief te maken en op de post te doen? Dan is online Plus Magazine opzeggen misschien iets voor jou. Via het abonneeplein kun je jouw abonnement(en) online beheren. Je krijgt hierdoor niemand van het tijdschrift te spreken en bovendien regel je de opzegging vanuit jouw luie stoel. Het kan enige tijd duren voordat een opzegging via het abonneeplein verwerkt is door Plus Magazine, maar het gaat sneller dan opzeggen per post.
 7. Laat Opzeggen.nl jouw abonnement opzeggen

 8. Besteed je het liefst zo min mogelijk tijd en moeite aan Plus Magazine opzeggen? Dan biedt de opzegservice van Opzeggen.nl uitkomst. Je vult jouw gegevens in en er staat direct een opzegbrief voor je klaar. Je kunt ervoor kiezen om een verzoek tot verwijdering persoonsgegevens op te nemen. Je beroept je in dat geval op het Recht van Verzet, waardoor Plus Magazine je geen reclamewerk meer mag sturen en je ook niet mag bellen.Als Opzeggen.nl jouw opzegbrief gemaak heeft, heb je twee mogelijkheden. Je kunt hem gratis downloaden en zelf versturen, maar wij kunnen dit ook voor je doen. Wil je jouw Plus Magazine opzegbrief door ons laten versturen? Dan verstuur je deze aangetekend. Met een aangetekende brief profiteer je van onze 100% opzeggarantie.

Onze ervaringen met Plus Magazine

Onze ervaringen met het opzeggen van abonnementen op Plus Magazine zijn positief. En via Opzeggen.nl worden er nogal wat abonnementen opgezegd. Alleen al voor Plus Magazine worden via ons platform zo'n 35 tot 50 abonnementen per week opgezegd. En we ervaren geen issues hiermee.

(Video) Hoe Amazon-abonnementsbox te annuleren

Klanttevredenheid van onze opzeggers

We zijn natuurlijk ook altijd benieuwd hoe tevreden gebruikers van onze opzegservice zijn. Vandaar dat we gebruikers vragen om ons een review te geven. En hieruit blijkt dat opzeggers erg tevreden zijn over onze service. Dat vinden we natuurlijk altijd fijn om te horen! Wil je zelf lezen hoe opzeggers denken over Opzeggen.nl? Check dan alle reviews over opzeggen.nl. Ben je ook benieuwd naar reviews over onze opzegservice in andere landen? Kijk dan even op de pagina met reviews in alle 8 Europese landen waar we actief zijn.

Wat opzeggers zeggen over het opzeggen bij Plus Magazine

Antoinette uit Arnhem - "Ik ben heel tevreden over de opzegservice. Alles was helder en ging snel, bedankt!"Wayne uit Zaandam - "Ik had zonder er al te veel bij stil te staan een abonnement op Plus Magazine genomen, wat achteraf een 50+ magazine bleek te zijn. Vandaar dat ik het blad eigenlijk meteen alweer wilde opzeggen en dat is nu dus gelukt!"Geert uit Spaarnwoude - "Ik vind dat Plus Magazine de laatste jaren flink aan kwaliteit heeft ingeleverd. Helaas, want ik vond het wel een goed blad. Opzeggen was makkelijk en snel."Sanne uit Zwolle - "Ik ben heel tevreden over het blad. Leuke onderwerpen en ik heb het blad altijd met veel plezier gelezen. Maar ik kan het geld dat ik bespaar door op te zeggen wel echt goed gebruiken, dus ik zal het blad moeten gaan missen."

Meer informatie over het opzeggen van een krant of tijdschrift?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de Plus Magazine

Hoe zeg ik Plus Magazine op?
Je kunt jouw abonnement op Plus Magazine opzeggen door te bellen naar de klantenservice of door een brief te sturen. Wie liever online opzegt, richt zich tot het abonneeplein. Online opzeggen kan ook door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.
Hoe kan ik de klantenservice van Plus Magazine bereiken?
De klantenservice van Plus Magazine is te bereiken via het telefoonnummer 088 - 4350 800. Van maandag tot vrijdag zitten de medewerkers van de klantenservice van 09.00 tot 17.00 uur voor je klaar.
Waar geef ik een adreswijziging door aan Plus Magazine?
Abonnees van Plus Magazine geven een adreswijziging makkelijk en snel online door via het abonneeplein. Hier klik je op ‘Beheer mijn abonnement’, ga je vervolgens naar ‘Wijzigen abonneegegevens’ en volg je de instructies op.
Kan ik Plus Magazine opzeggen per mail?
Nee, het is niet mogelijk om Plus Magazine per mail op te zeggen. Je kunt jouw abonnement alleen opzeggen door te bellen, per post een opzegbrief te versturen of via het abonneeplein. Daarnaast kun je gebruik maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.
Hoe zeg ik het Plus Magazine op bij overlijden?
Na overlijden kun je Plus Magazine opzeggen door te bellen met de klantenservice van Plus Magazine. De opzegging kan dan direct verwerkt worden. Zorg er wel voor dat je in ieder geval het rekening- en abonneenummer van de overleden persoon bij de hand hebt voordat je belt.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften

 1. DPG Media

  (Video) Hoe zit het met een automatische verlening van een online abonnement? | Het Juridisch Loket

 2. Plus Magazine

 3. Leeuwarder Courant

 4. Vrouw (De Telegraaf)

 5. AD


Andere kranten en tijdschriften

 • Phryso opzeggen
 • Eindhovens Dagblad opzeggen
 • Taptoe opzeggen
 • Top Gear Magazine opzeggen
 • CAD Magazine opzeggen

Telefoonnummer Plus Magazine

Plus Magazine is bereikbaar via het telefoonnummer 0900 - 244 6 244 (kosten € 0,45 per gesprek). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 uur 's ochtends tot 17 uur 's middags.

Direct online je opzegging regelen? Gebruik dan de opzegbrief van opzeggen.nl.

Adres Plus Magazine

Senior Publications Nederland BV
Postbus 44
3740 AA BAARN

(Video) Royal Enfield Super Meteor 650 ▶︎ Essai Moto Magazine

© GreenOnline BV 2023Gebruiksvoorwaarden

★★★★★

(Video) Mag een abonnement altijd stilzwijgend verlengd worden?

9.2 van 10 op basis van6353 beoordelingen

FAQs

Hoe zeg ik Plus Magazine op? ›

Plus Magazine opzeggen

Wilt u het tijdschrift opzeggen? Neemt u dan telefonisch contact op met de klantenservice. Dit kan op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 0900-2446-244. Houd rekening met een opzegtermijn van 3 maanden.

Kan je zomaar een abonnement opzeggen? ›

Opzeggen mag op dezelfde manier als afsluiten

Volgens de wet moet u kunnen opzeggen op dezelfde manier als waarop u het abonnement afsloot. Sloot u het abonnement online af? Dan moet u ook online kunnen opzeggen, bijvoorbeeld via de website of door het sturen van een e-mail.

Kan je een 2 jarig abonnement opzeggen? ›

Opzeggen van een abonnement van 2 jaar

De wet heeft als uitgangspunt dat met een consument een overeenkomst voor maximaal 1 jaar mag worden aangegaan. Maar als het gaat om een overeenkomst met een looptijd van bijvoorbeeld 2 jaar, dan is dat toegestaan als je na het eerste jaar maandelijks kunt opzeggen.

Wat kost een abonnement op Plus Magazine? ›

Neem nu een abonnement op Plus Magazine. U betaalt €12,95 per 3 maanden en krijgt een digitale stappenteller met hartslagmeter cadeau!

Hoe zet ik abonnement uit? ›

Ga op je Android-apparaat naar je abonnementen in Google Play. Selecteer het abonnement dat je wilt opzeggen. Tik op Abonnement opzeggen. Volg de instructies.

Hoeveel abonnees telt Plus Magazine? ›

Het maandblad verschijnt in Nederland en België en is bedoeld voor lezers ouder dan 50 jaar. Met een oplage van 300.000 exemplaren per maand is Plus Magazine een van de grootste publiekstijdschriften van Nederland.

Wat gebeurt er na 2 jaar abonnement? ›

Een abonnement voor internet, telefoon of televisie sluit u meestal af voor 1 of 2 jaar. Zegt u dit abonnement niet op na afloop van deze periode? Dan wordt uw abonnement door de aanbieder automatisch (stilzwijgend) omgezet naar een contract van onbepaalde tijd.

Wat is de wettelijke opzegtermijn abonnement? ›

De opzegtermijn voor een abonnement op een krant of tijdschrift dat minimaal één keer per maand verschijnt, bedraagt één maand. Voor het opzeggen van een abonnement op een krant of tijdschrift dat minder dan één keer per maand verschijnt geldt een opzegtermijn van maximaal drie maanden.

Wat is mijn wettelijke opzegtermijn? ›

Opzegtermijn met vast contract

Dit betekent dat u 1 maand van tevoren uw contract moet opzeggen. Het gaat om een kalendermaand. De opzegtermijn gaat in vanaf de 1e van de volgende maand. Stel: u wilt per 1 april uit dienst, dan moet u uw contract uiterlijk voor 1 maart schriftelijk opzeggen.

Is budget alles in 1 Maandelijks opzegbaar? ›

Deze extra zenderpakketten zijn altijd maandelijks opzegbaar. De beschikbare tv-ontvangers voor het abonnement.

Hoe lang mag een abonnement duren? ›

Uw aanbieder mag u niet meer dan 2 jaar aan het abonnement vasthouden. Een abonnement van 2 jaar mag wel. Maar de aanbieder moet een goede reden hebben om u zo lang vast te houden. Een korting kan bijvoorbeeld een goede reden zijn.

Waarom alleen telefonisch opzeggen? ›

Het opzeggen per mail of brief heeft volgens een aantal organisaties een nadeel. Gegevens worden soms niet goed aangeleverd, en incomplete opzeggingen kunnen worden verwerkt. Daarom heeft telefonisch opzeggen de voorkeur van de meeste bedrijven.

Wat is het voordeel van een abonnement? ›

Het voordeel van een abonnement is dat de klant weet hoeveel hij/zij per maand moet betalen en de leverancier weet hoeveel hij/zij per maand ontvangt. Het bekendste voorbeeld zijn natuurlijk abonnementen op telefoon, internet of de krant.

Wat kost de plus per maand? ›

Alle Plus Magazine abonnement aanbiedingen. Plus Magazine lees je nu al vanaf € 17.50 - profiteer van tot maximaal 42% korting op dit tijdschrift! Het tijdschrift Plus Magazine biedt elke maand zo'n 180 pagina's interessante en leuke informatie over financiën, gezondheid, lifestyle, cultuur en reizen.

Hoe zie ik mijn abonnement? ›

Uw aankopen, reserveringen en abonnementen bekijken
 1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
 2. Tik bovenaan op Betalingen en abonnementen.
 3. Tik op Aankopen beheren, Abonnementen beheren of Reserveringen beheren.
 4. Selecteer een item om meer informatie te bekijken.

Wat betekent abonnement loopt tot wederopzegging? ›

1) Het abonnement stopt automatisch. Dan is het abonnement aflopend (AFL). 2) Het abonnement loopt door totdat je zelf opzegt. Dat noemen we tot wederopzegging (TWO).

Hoe Dal Voordeel opzeggen? ›

Je Dal Voordeel volledig opzeggen is ook een mogelijkheid maar ook dán vervalt je betalingsplicht niet. Om op te zeggen dien je even contact op te nemen met onze Klantenservice. In de avonduren (na 20.00 uur) en in de ochtend voor 8.00 uur is het telefonisch het beste moment op contact op te nemen.

Hoe komt Plus Magazine aan mijn adres? ›

Hoe komt Plus Magazine aan mijn adres? Neem schriftelijk contact op met Plus Magazine . Stuur je brief naar onderstaand adres : Plus Magazine . Amalialaan 126H.

Kan ik zomaar overstappen naar een andere provider? ›

Je kunt naar een nieuwe provider overstappen nadat de looptijd van je huidige mobiele abonnement is verstreken. Hierbij moet je rekening houden met het opzegtermijn van één maand. Loopt je huidige contract bijvoorbeeld over twee maanden af, dan kun je het abonnement een maand voor die einddatum overstappen.

Hoe oud abonnement afsluiten? ›

Kinderen jonger dan 18 jaar mogen beslissingen niet altijd zelfstandig nemen. Volgens de wet mogen zij alleen iets kopen als een van hun ouders (of hun voogd) daarvoor toestemming heeft gegeven. Dat geldt ook voor het sluiten van overeenkomsten voor bijvoorbeeld abonnementen of diensten.

Wat gebeurt er als je abonnement afloopt? ›

Nadat je contract afloopt wordt het namelijk stilzwijgend verlengd totdat je zelf actie onderneemt. Wel wordt het contract dan maandelijks opzegbaar. Een abonnement verlengen of overstappen is dus vrijwel altijd voordeliger dan het laten doorlopen na de afloopdatum.

Is 3 maanden opzegtermijn mag dat? ›

minder dan 5 jaar in dienst: 1 maand opzegtermijn; 5 tot 10 jaar in dienst: 2 maanden opzegtermijn; 10 tot 15 jaar in dienst: 3 maanden opzegtermijn; 15 jaar of langer in dienst: 4 maanden opzegtermijn.

Kan ik later weg dan opzegtermijn? ›

Als je met je werkgever in overleg het dienstverband beëindigt ('met wederzijds goedvinden') via een vaststellingsovereenkomst geldt de opzegtermijn niet. Je mag dan dus samen afspreken dat je per morgen of per volgende week stopt met je baan.

Wat als je je opzegtermijn niet doet? ›

Tot het einde van de opzeggingstermijn moet de werknemer in principe gewoon verder werken. Wanneer een werknemer zijn opzeggingstermijn toch niet uitdoet, moet hij een vergoeding betalen die gelijk is aan het lopend loon dat overeenstemt met de duur van de resterende opzeggingstermijn.

Kan je 2 maanden opzegtermijn hebben? ›

De wet geeft aan dat de opzegtermijn voor de werkgever afhankelijk is van de duur van het contract. Die opzegtermijn is: Bij een contract die korter dan 5 jaar heeft geduurd: één maand. Bij een contract die 5 tot 10 jaar heeft geduurd: 2 maanden.

Wat gebeurd er als je je niet aan je opzegtermijn houd? ›

Als u de opzegtermijn niet in acht neemt, dan bent u de werkgever een vergoeding verschuldigd. De vergoeding voor het negeren van de opzegtermijn is gelijk aan het loon dat uw werknemer zou hebben ontvangen over de voor hem geldende opzegtermijn. Lees meer over de opzegtermijn bij ontslag.

Welke internet provider is maandelijks opzegbaar? ›

Twee providers bieden internetabonnementen aan die per maand opzegbaar zijn: Ziggo en KPN. Let wel op dat de kosten per maand hoger zijn dan gebruikelijk. De extra kosten betaal je vanwege het korte contract.

Welke provider is budget alles in 1? ›

Budget alles in 1 TV

Bij Budget alles in 1 ontvang je interactieve tv van KPN. Met het Tv Basispakket heb je toegang tot meer dan 100 tv-zenders, waarvan 32 in HD-kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om het basispakket uit te breiden door te kiezen voor extra zenderpakketten.

Hoe lang van te voren overstappen internet? ›

En regelen dat je niet zonder televisie of internet zit tijdens je overstap. Je kunt de Overstapservice gebruiken als de overstapdatum minimaal 15 dagen en maximaal 112 dagen in de toekomst ligt. We hebben minimaal 15 dagen nodig, omdat we te maken hebben met de wettelijke opzegtermijn van je huidige provider.

Is via de mail ook schriftelijk opzeggen? ›

Het opzeggen van een arbeidsovereenkomst kan op verschillende manieren: mondeling, per brief of fax, of per e-mail. De opzeggende partij moet wel kunnen bewijzen dat de opzegging de andere partij ook echt bereikt heeft. Daarom is het gebruikelijk en wenselijk om een arbeidsovereenkomst altijd schriftelijk op te zeggen.

Is opzegging via WhatsApp rechtsgeldig? ›

Opzegging van de arbeidsovereenkomst is in principe vormvrij, waardoor opzegging ook mogelijk is per e-mail of WhatsApp. De partij die opzegt moet echter wel kunnen aantonen dat de opzegging de andere partij heeft bereikt.

Is een abonnement een vaste last? ›

Overige vaste lasten: Nederlanders kunnen ook nog te maken krijgen met maandelijkse of jaarlijkse kosten voor kinderopvang, onderwijs, wegenbelasting, abonnementen, parkeervergunningen, vervoerskosten en studieschuld.

Welke abonnement is het beste? ›

Simyo krijgt een 8,6 in ons laatste onderzoek en is Beste uit de test. Daarmee is Ben zijn koppositie weer kwijt. De klanten van Simyo geven hoge oordelen voor hun internetverbinding.

Welke abonnement is de beste? ›

Dit is de beste mobiele provider
ProvidersPrijsKlantenservice
hollandsnieuwe9,56,5
Simyo910
T-Mobile69
Vodafone39
7 more rows
Nov 20, 2022

Wat krijg je betaald bij de PLUS? ›

Hieronder staat het Plus salaris binnen deze schaal.
...
Salaris eerste en gespecialiseerd medewerker Plus.
Leeftijd of functiejarenUurloonMaandloon (40 uur)
19 jaar + 2 functiejaren€ 8,49€ 1.477,96
20 jaar€ 9,24€ 1.607,40
20 jaar + 1 functiejaar€ 9,39€ 1.633,97
20 jaar + 2 functiejaren€ 9,54€ 1.660,55
10 more rows
Jan 6, 2022

Wat kun je sparen bij PLUS? ›

 • Koken, tafelen, barbecue.
 • Lampen, batterijen.
 • Kantoorartikelen, knutselen.
 • Feestartikelen, versiering.
 • Elektronica.
 • Kleding, textiel.
 • Kledingonderhoud, schoenonderhoud.
 • Bloemen, planten, verzorging.

Wat kun je met de PLUS app? ›

Met de PLUS app kun je eenvoudig een boodschappenlijstje maken, onderhouden en van je lijstje een bestelling maken! Ook al onze aanbiedingen zijn binnen handbereik. Wanneer jouw PLUS bezorgen of ophalen aanbiedt, kun je jouw boodschappen in het door jouw gekozen tijdsblok ophalen of thuis laten bezorgen.

Wat betekent per maand opzegbaar? ›

Een maandelijks opzegbaar abonnement is een abonnement dat je op elk moment kunt opzeggen. De einddatum van het contract is bij Simyo altijd het einde van de maand. Zolang je niet opzegt wordt een maandelijks opzegbaar abonnement altijd automatisch met een maand verlengd.

Hoe ver van te voren nieuw abonnement? ›

Je hoeft niet tot de einddatum van je contract te wachten om te verlengen of over te stappen. Bij alle mobiele providers van 1- of 2-jarige abonnementen is dat 120 dagen of 4 maanden van te voren. Heb je een maandelijks opzegbaar abonnement? Dan kan je verlengen of overstappen met één maand opzegtermijn.

Hoeveel data heb ik in mijn abonnement? ›

Ga in de instellingen naar 'netwerk en internet' en tik op 'mobiel internet; Je ziet direct in beeld hoeveel data je deze maand gebruikt hebt; Voor meer gedetailleerde informatie, tik op 'Datagebruik van app'; Je ziet in een lijndiagram je datagebruik door de maand heen.

Wat hoort er in een magazine? ›

Een tijdschrift, periodiek, maandblad of weekblad (ook magazine, Engels) is een periodieke publicatie die per aflevering bestaat uit een bundeling van artikelen. Een tijdschrift kan betaalde advertenties bevatten.

Waarom een online magazine? ›

Een online magazine biedt als communicatiemiddel veel mogelijkheden en voordelen ten opzichte van een geprinte versie. Het is milieuvriendelijk, achteraf bewerkbaar, interactief en bespaart kosten. Daarom kiezen steeds meer organisaties ervoor zo'n online magazine als communicatiemiddel in te zetten.

Wat kost het om een magazine te maken? ›

Formaten en prijzen
Tijdschriften formatenPrijzen
Tijdschrift A5 Liggend€11,99
Tijdschrift 21x21€12,99
Tijdschrift A4 Staand€12,99
Tijdschrift A4 Liggend€12,99
1 more row

Hoe maak je een eigen magazine tips? ›

Je eigen tijdschrift maken: met deze tips kan iedereen het
 1. Kies een thema. ...
 2. Bedenk een stijl. ...
 3. Begin met de Inhoudsopgave. ...
 4. Maak het niet te druk. ...
 5. Kijk af bij andere bladen. ...
 6. Wissel af. ...
 7. Maak mooie foto's of haal ze rechtenvrij van internet. ...
 8. Werk met tekst blokken.
Sep 18, 2018

Hoe eindig je een magazine? ›

Een quote is de eenvoudigste manier om je lezer vlak voor het einde nog een keer te prikkelen. Je hoeft geen nieuw verhaal te beginnen, je kunt simpelweg een eerder geïntroduceerde persoon aan het woord laten en iets grappigs of opmerkelijks laten zeggen ter afsluiting.

Wat doen met oude magazines? ›

En je maakt er natuurlijk iemand anders ook blij mee, dat is wel zo fijn. Heb je niemand in je omgeving die van dezelfde tijdschriften houdt? Breng ze dan naar de kringloopwinkel of zoals ik doe: de weggeefwinkel! Zo kunnen mensen die je niet kent nog eens gebruik maken van jouw tijdschriften.

Wat is het verschil tussen magazine en tijdschrift? ›

Wat is een magazine? Magazine is het Engelse woord voor tijdschrift. Een tijdschrift is een boekje met artikelen, waarvan met regelmaat een nieuwe uitgave verschijnt.

Waar staat Libelle magazine voor? ›

Libelle is een Nederlandstalig vrouwentijdschrift, dat verschijnt in Nederland en is eigendom van het mediabedrijf DPG Media uit Vlaanderen. De naam is afkomstig van het Latijnse "libellus", dat "boekje" of "geschrift" betekent (verkleinwoord van "liber" (boek)).

Waarom een magazine van je bedrijf? ›

Een bedrijfsmagazine uitbrengen is voor veel bedrijven een laagdrempelige manier om werknemers effectief te bereiken of om op kostenefficiënte en unieke wijze op te vallen bij de doelgroep. Duurzame marketing bovendien, want een tijdschrift gaat doorgaans langer mee dan (online) nieuwsbrieven en advertenties!

Videos

1. Hoe zeg ik een lidmaatschap bij een vereniging op?
(Het Juridisch Loket)
2. How to Cancel Apple News Subscription
(Max Dalton)
3. Alles over de nieuwe PlayStation Plus abonnementen!
(Power Unlimited)
4. How I Escaped the 9-5 Grind
(Paul Marles)
5. Netflix For €1.75 Per Month - Complete Step-by-Step Plan (2022)
(Investeren met Kian)
6. How To Cancel Amazon Prime Membership Or Free Trial
(WebPro Education)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated: 02/18/2023

Views: 5524

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.